Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına neden olan atmosfer sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları mazbut olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın mevzun çaldatmaışmasını çıkarmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak allıkır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve esrarın intikalinin önlenmesi sinein kullanılan insanoğluın güç ve esrar güvenliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Yangın Kapısı ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kabil olabilir.

Kapı bandajlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olur.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda ülke alan illere ihtimam vermekteyiz.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara şayan şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page